Copyright 2012 http://alexawwa.wix.com/trinity, Ul. Petra Berislavića 16, Zagreb

  • w-facebook
  • w-tbird
Lasersko 3D izbjeljivanje zubi

Izbjelite zube sigurno, bezbolno i sa svih strana! Mrlje na zubima lako se stvaraju - konzumiranjem kave, gaziranih pića, vina, alkohola, cigareta i ljekova, tako da kada dođemo u određene godine, rijetko tko od nas ima sasvim bijele i blistave zube. Nijedna pasta niti poliranje ne može ih sasvim izbijeliti, naročito ne trajnije. Ipak, ne morate se miriti sa požutjelim zubima,  još uvek im možete vratiti bjelinu suvremenom tehnikom svjetlosnog izbjeljivanja  - u Laser centru TRINITY izbjelit ćemo vaše zube gelom koji ne šteti vašim zubima i ne iritira desni. Cijeli proces je siguran i bezbolan a rezultati ostaju vidljivi jako dugo!


Laserska, odnosno svjetlosna metoda izbjeljivanja gelom, za razliku od drugih metoda, izbjeljuje zube trenutačno, nema nikakve posljedice, ne uzrokuje nikakva ostećenja na caklini zuba i pruža najbolje moguće rezultate koji traju dugo. Ovom metodom se podjednako izbjeljuju zubi obje vilice i s obje strane - prednje i stražnjie! Laser djeluje u kombinaciji sa specijalno patentiranim gelom. Ovisno od ozbiljnosti mrlja, izbjeljivanje laserom će izbjeliti i najtamnije površine 2 do 8 nijansi. Tretman traje 1h.

Koristi se specijalno patentirani gel, koji ne šteti Vašim zubima i ne iritira desni. Najsuvremenija Brite Smile lampa, daje hladnu, plavu usmjerenu svjetlost i izbijelit će Vaše zube apsolutno sigurno i bez štetnog UV zračenja. Ova metoda je u svijetu sve popularnija jer je apsolutno sigurna za zubnu caklinu. Svjetlost ubrzava proces izbjeljivanja, tako da za samo 1 sat postižete vrhunske rezultate.A osmijeh – koristićete ga više nego do sada!
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now