Copyright 2012 http://alexawwa.wix.com/trinity, Ul. Petra Berislavića 16, Zagreb

  • w-facebook
  • w-tbird
Lipo laser - najsuvremenije i najugodnije mršavljenje

Kako se izboriti sa celulitom i viškom masnih naslaga predstavlja jednu od najčešćih ženskih dilema. Međutim, ponekad čak i pored puno uloženog truda, masne naslage i centimetri viška u obujmu ne mogu se lako ukloniti, a dijete rijetko daju rezultate baš na mestima na kojima bismo mi željeli. Ovog ljeta isprobajte revolucionarni tretman za mršavljenje Lipo laserom!

Laserski sistem je prvi neinvanzivni tretman oblikovanja tijela i efikasnog uklanjanja viška masnoće. Za razliku od invanzivne kirurgije mršavljenja, laser djeluje spolja. Ovaj revolucionarni metoda daje rezultate bez opasnosti koje sa sobom nosi kirurgija i u isto vrijeme omogućava pacijentima da ostanu aktivni tijekmom tretmana. Laserski sistem je postupak koji koristi patentiranu i klinički dokazanu tehnologiju lasera niskog nivoa.

Kako funkcionira neinvazivni Lipo laser?

Riječ je o laseru niske frekvencije, takozvanom “hladnom” laseru koji ne proizvodi toplinu na tkivu tijela. To je bezbolna, neinvazivna alternativa liposukciji i drugim bolnim procedurama koje nose rizik od komplikacija.

Višak masnoća prirodno napušta tijelo kroz digestivni sistem, bez ikakvih zastoja.

Terapija laserom niskog intenziteta dovodi do rastapanja masti koje se nalaze u masnim ćelijama. Pod utjecajem laserskih zraka membrana masne ćelije postaje privremeno porozna, omogućavajući tako rastopljenim mastima da napuste ćeliju i akumuliraju se u međućelijskom prostoru. Ćelijske membrane se ne oštećuju i posijle 48 sati pore na njima se zatvaraju. Masti između ćelijskog prostora tijelo prirodno izbacuje kroz digestivni i limfni sistem koji se obnavlja uz nutricionističku podršku, perkusionu limfnu masažu, terapiju rehidracije i na druge načine.

Tretman hladnim laserom

Tretmani lipolaserom su jednostavni i bezbolni. Jedan tretman traje 30 minuta. Terapija se izvodi na području po izboru. Tretmani se primjenjuju 2-3 puta tjedno. Mnogi klijenti opisuju tretman kao relaksirajući. Ishrana tokom tretmana je individualna jer zavisi od mnogo faktora. Ono što je bitno je obavezan unos bar 2L vode dnevno. Preporučuje se između 5 i 10 tretmana sa razmacima 3 do 5 dana između tretmana.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now