Copyright 2012 http://alexawwa.wix.com/trinity, Ul. Petra Berislavića 16, Zagreb

 • w-facebook
 • w-tbird

Tripolarni radiovalni lifting

Zaustavite proces starenja i zategnite i pomladite svoju kožu najsuvremenijim RF aparatom. TriPollar je nov standard u odnosu na monopolarne i bipolarne sisteme jer kombinira njihov dvostruki učinak. Na potpuno siguran i bezbolan način učinite nešto najbolje za svoju kožu sa sofisticiranom tehnologijom.Za elastičnost kože zaslužni su proteini kolagena i elastina, čije se stvaranje smanjuje od 25. godine života. Proteinski lanci se opuštaju a samim tim se opušta i koža i stvaraju se prve bore. TriPollar RF tretmanom se djeluje dvostruko. Postojeći kolageni lanci se zatežu, a istovremeno se i fibroplasti (stanice koje proizvode kolagene lance) stimuliraju na proizvodnju više kolagena tako da je učinak dugotrajan. Unutar kože fibroblasti sintetiziraju molekule kolagena (tri polipeptidna lanca omotana jedan oko drugog u trostruki heliks). Djelovanje RF-a izaziva kontrakciju postojećih kolagenskih vlakana koja ponovo dobivaju kristalno organiziranu strukturu, što je uvjet da koža postane ponovo zategnuta i glatka. 

Zagrijavanjem površinskih i dubljih slojeva kože također se poboljšava lokalna cirkulacija krvi kao i drenaža slobodnih masnih kiselina u limfni sustav i vrši eliminacija viška tekućine i toksina iz organizma. Time se, uz željeni estetski efekt zatezanja i pomlađivanja kože, istovremeno postiže i blagotvoran učinak bolje prokrvljenosti I detoksikacije tkiva i organizma u cjelini.
Kod većine pacijenata se neposredno nakon tretmana vidi efekt u vidu blagog zatezanja. Nakon završetka tretmana koža postaje svježija, znatno mekša, dok je pri dodiru glatka, elestična, čvrsta i jednostavno djeluje mlađe!
Tretman se preporučuje osobama od 30-te godine života i više sa problemom opuštene kože lica (bore i linije oko očiju, spuštene kapke, vrećice oko očiju, bore na čelu i licu, vrećaste obraze i nazolabijalne bore), bore vrata i dekoltea, opuštena koža ramena, leđa, abdomena, struka, butina, stražnjice, stražnjeg dijela ruku i šaka. Broj tretmana je individualan i zavisi od stanja kože i godina starosti. Preporučujemo 6-8 tretmana. Tretman traje 30 minuta, radi se svakih 7-10 dana, bezbolan je i ugodan, siguran i veoma uspješan. poslije tretmana možete se slobodno vratiti svojim svakodnevnim aktivnostima.
Kontraindikacije su:
• klijenti sa medicinskim elektronskim uređajima - slušni aparat, bajpas, pejsmejkeri
• klijenti sa srčanim oboljenjima, hipertenzijom, inficiranom kožom
• područja na kojima je ugrađen metal, silikon, plastika
• abdomen trudnica, žena u menstrualnom periodu

Tretman lica kisikom

Kisik uz vodu čini osnovu života. Stanice tijekom života ne proizvode dovoljno energije te su podložnije oštećenju, a jedan od razloga tome je nedostatak kisika. Ukoliko dovedemo dovoljnu količinu kisika, stanice proizvode energiju kao nekad te koža poprima mladenački izgled, a stanice kože postaju otpornije na vanjske štetne utjecaje. Kisik uz jaki protuupalni efekt ima i jaki antibakterijski učinak, što se koristi u liječenju akni. Kisik potiče nastajanje kolagena te smanjuje bore uz povećanje elastičnosti i napetosti.

Cilj tretmana:

 • Pomlađivanje kože kisikom;

 • Skidanje mrtvih slojeva kože (peeling efekt);

 • Dubinsko temeljito čišćenje pora;

 • Uklanjanje otvorenih (crnih) mitesera;

 • Smanjivanje sitnih ožiljaka i površinskih pigmentacija.

Tretmani se rade svakih 15 dana ili po potrebi i češće.

Sam tretman je bezbolan, neagresivan, nimalo neugodan te ne zaostaju nikakve posljedice poput ožiljaka, niti je potreban oporavak. Tretman možete obaviti za vrijeme stanke i vratiti se dalje na posao. Mogu se tretirati svi tipovi kože bez obzira na dob, i ma koliko vaša koža bila suha ili osjetljiva tretman možete obaviti bez ikakvih posljedica. Promjene su vidljive odmah nakon tretmana, koža je glađa, svježija, te se ukloni umorni i beživotni izgled. Može se tretirati tijekom cijele godine, pa i ljeti. Tretman se koristi i na tamnoj koži bez imalo straha od komplikacija. Ovo je jedini tretman koji radi pravo dubinsko čišćenje lica. Koža nakon tretmana konačno prodiše kako treba, jer se i najsitnije pore isprazne te očiste.

 

Za što se koristi tretman:

 • Pomlađivanje i osvježivanje lica i vrata s dekolteom;

 • Glavni je način čišćenja lica kod osoba s proširenim porama i masnom kožom;

 • Liječenje akni;

 • Rosaceju;

 • Početne pigmentacije;

 • Sitne ožiljke.
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now